post

اینترنت 5G از مرداد ماه در ایران عرضه می‌شود.



وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از آغاز ارائه اینترنت 5G در ۵ نقطه استان تهران از مردادماه امسال خبر داد.

محمد جواد آذری جهرمی روز یکشنبه در مراسم افتتاح بزرگ‌ترین مرکز داده منطقه غرب و شمال غرب کشور، افزود: ما در باندهای پایین، محدودیت فرکانسی داریم و باید در باندهای بالا سرمایه گذاری کنیم. تا یکی دو وهفته آینده لابراتوار نسل پنجم اینترنت رونمایی می‌شود و به بهره برداری می رسد.

محمدجواد آذری جهرمی افزود: امروز دومین مرکز داده اقماری شبکه ملی اطلاعات افتتاح می شود. ایستگاه اول توسعه ارتباطات روستایی برای ۱۵۰۰ روستا توسط همراه اول بود. در گام دوم، مرکز داده اقماری شماره یک توسط شرکت ایرانسل افتتاح شد. با افتتاحی که در حوزه خدمات ابری صورت گرفت ما به خودکفایی رسیدیم.

وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: سه هفته قبل در حوزه بسط عدالت ارتباطی، ۱۰۳۴ روستا با حضور استانداران دو هفته قبل اجرا شد و امروز گام چهارم، مرکز داده اقماری شماره ۲ وارد مدار می شود که سرمایه گذاری از سوی همراه اول انجام شده است.

وی ادامه داد: پایداری شبکه ملی اطلاعات، تمرکز زدایی از تجهیزات داخل تهران و خدمات هم مکانی از جمله مزایای افتتاح این دیتا سنتر است.

وزیر ارتباطات گفت: ما هشت ایستگاه دیگر تا پایان سال طراحی کرده ایم که همگی وابستگی های ما به فضای بین الملل را کاهش می دهد. ما باید پایداری اقتصادی دیجیتال در کشور را حفاظت و حراست کنیم.

وی اشاره کرد: برای حمایت از پیام رسان و موتورهای جستجو با تمام تنگناهای اقتصادی که وجود دارد سرمایه گذاری خوبی صورت گرفته است که مردادماه از آن رونمایی می شود.



post

کشف بدافزاری که در کنار ارزکاوی پنهان حملات DDoS هم انجام می‌دهد



بدافزار جدیدی به اسم «لوسیفر» کشف شده که با حمله به تعدادی از حفره‌های امنیتی ویندوز، از سیستم‌های آلوده به عنوان ابزاری برای استخراج رمزارز و حملات DDoS استفاده می‌کند.

بر اساس گزارشات به دست آمده گروه تحقیقاتی «Palo Alto Networks Unit 42» دو نسخه از بدافزار لوسیفر را شناسایی کرده‌اند. هر دوی این بدافزارها با نام Satan DDos شناخته می‌شوند، اما گروه تحقیقاتی مورد بحث به خاطر تشابه اسمی با Satan Raas تصمیم گرفته نام لوسیفر را برای آن انتخاب کند.

اولین نسخه از این بدافزار پس از دسترسی موفق به آدرس IP واحد فرماندهی و کنترل (C&C) را رمزگشایی کرده و از اطلاعات آن برای ساخت یک شی جهش یافته استفاده کند. پس از آن نیز از کلیدهای رجیستری و تسک‌های زمان‌بندی شده بهره می‌برد تا تشخیص دهد آیا در هر کدام از آن کلیدها داده‌هایی مربوط به استخراج رمزارز ذخیره شده یا نه. در این حین لوسیفر سیستم اشکال‌زدایی خودش را فعال کرده و از رشته‌های متعددی برای پیاده سازی سیستم استخراج خودش استفاده می‌کند.

لوسیفر از روش‌های متعددی برای انتشار و شیوع بدافزار استفاده می‌کند. تیم تحقیقاتی Unit 42 مشاهده کرده که این بدافزار از تکنیک‌های حمله جستجوی فراگیر برای دسترسی به پورت‌های مختلف استفاده می‌کند و همچنین از تعداد قابل توجهی حفره امنیتی بهره می‌برد.

عد از این ماجرا، لوسیفر وارد چرخه‌ای بی‌نهایت شده تا به صورت دائمی با سرویس C&C در ارتباط باشد. برقراری این ارتباط به معنای آن است که بدافزار می‌تواند به خوبی فعالیت‌های استخراجی و حملات DDoS خودش را مدیریت کرده و ساختارش را مدام ترمیم کند.

هر دو نسخه لوسیفر عملکردی نسبتا مشابه با یکدیگر دارند؛ این بدافزار به خوبی الزام حیاتی به‌روز‌رسانی سیستم‌های امنیتی سازمان‌های مختلف را نشان می‌دهد. آنها می‌توانند از تمام آسیب پذیری‌ها و حفره‌های امینیتی سیستم‌های مدیریتی نهایت بهره را برده و به عملکرد کلی سیستم صدمه وارد کنند.



post

آینده بشر با فناوری دیجیتال آمیخته است

ایتنا – وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در اجلاس وزرای ارتباطات کشورهای آسیا و اقیانوسیه تاکید کرده است که هیچ کشوری به تنهایی نمی‌تواند اطمینان و اعتماد را در فضای مجازی ایجاد کند.

آینده بشر با فناوری دیجیتال آمیخته است

محمدجواد آذری جهرمی که در چهلمین اجلاس وزرای ارتباطات کشورهای آسیا و اقیانوسیه در سنگاپور حضور داشت، در این اجلاس تاکید کرد که آینده جهان، دیجیتال است. همه ابعاد زندگی بشر، به گونه‌ای غیرقابل بازگشت با فناوری دیجیتال در هم تنیده شده است.

وی افزود: اما همه کاربران در سراسر جهان در معرض جدی جرایم دیجیتال، سرقت حریم خصوصی، استفاده غیر مجاز و غیرقانونی از داده‌های کاربران، و سایر موارد مشابه، شامل شکل‌دهی نظرات جامعه و تولید و اشاعه اخبار جعلی قرار دارند.

به گزارش ایتنا از ایسنا، وزیر ارتباطات با تاکید بر این‌که استفاده از فناوری‌های نو اجتناب ناپذیر است، گفت: اما این فناوری‌ها مخاطراتی نیز به همراه دارد که همه بخش‌ها و همه ابعاد زندگی را در برمی‌گیرد. به همین دلیل وظیفه دولت‌ها این است که اطمینان و اعتماد را در فضای مجازی ایجاد کنند.

بر اساس اعلام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، آذری جهرمی تاکید کرده که جهان ما، جهان به هم یوسته‌ای است و هیچ کشوری به تنهایی نمی‌تواند اطمینان و اعتماد را در فضای مجازی ایجاد کند.

وی ادامه داد: یکجانبه گرایی محکوم به شکست است. ما باید دست به دست هم دهیم و با تشریک مساعی و تعاون، آینده‌ای را که مبتنی بر اطمینان و اعتماد باشد بسازیم.
وزیر ارتباطات همچنین رشد قابل توجه جوانان و استارت‌آپ‌های ایرانی و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه فناوری اطلاعات در کشورمان را مورد اشاره و توجه قرار داده است.

post

هواوی دیگر اجازه نصب مستقیم فیس‌بوک، اینستاگرام و واتس‌اپ را نخواهد داشت.

ایتنا- فیس‌بوک آخرین کمپانی‌ای است که این روزها برای پیروی از قانون ممنوعیت هواوی در ایالات‌متحده علیه این کمپانی اقداماتی را آغاز کرده است.

هواوی دیگر اجازه نصب مستقیم فیس‌بوک، اینستاگرام و واتس‌اپ را نخواهد داشت

فیس‌بوک آخرین کمپانی‌ای است که این روزها برای پیروی از قانون ممنوعیت هواوی در ایالات‌متحده علیه این کمپانی اقداماتی را آغاز کرده است.

 به گزارش ایتنا به نقل از وب‌سایت خبری تحلیلی theinquirer، هواوی در حال حاضر دسترسی به گوگل، پاناسونیک، وای‌فای، بلوتوث، کارت‌های اس دی، اینتل، ARM و چند سازمان دیگر را از دست داده است.
هم‌اکنون توجه‌ها به سمت فیس‌بوک معطوف شده است که رابطه‌اش را با این کمپانی به تعویق انداخته است.

این امر به معنای آن است که فیس‌بوک، اینستاگرام، مسنجر و واتس‌اپ از دستگاه‌های جدید هواوی حذف خواهند شد و به رابطه چندساله خود با این کمپانی پایان خواهند داد.
این تصمیم فیس‌بوک گمراهی‌های زیادی ایجاد کرده است و از طرفی گوگل از مهلت 90 روزه اعطاشده به این کمپانی برای قطع روابطش با هواوی بهره برده است و خدمات خود را تا آن زمان به هواوی عرضه می‌کند.

از طرف دیگر، حذف نرم‌افزارهای فیس‌بوک بدون معطلی و مهلت اضافه اتفاق خواهد افتاد و این امر به معنای آن است که دستگاه‌هایی که در حال حاضر تولیدشده و در انتظار عرضه هستند باید برای اعمال تغییرات یادشده از نو فلش بشوند و به‌ این‌ ترتیب با یک محاسبه سرانگشتی می‌توان دریافت که انجام این کار مهلت 90 روزه اعطاشده را حتی کوتاه‌تر خواهد کرد.

البته لازم به ذکر است که نرم‌افزارهای مرتبط با فیس‌بوک هنوز می‌توانند به‌صورت دستی از طریق گوگل پلی استور دانلود و نصب شوند، اما نکته اینجاست که پلی استور نیز به‌زودی از هواوی می‌رود و مشخص نیست که جایگزین آن یعنی هواوی استور این نرم‌افزارها را داشته باشد یا خیر.  

البته از آنجایی‌ که این روزها حفظ حریم خصوصی کاربران فیس‌بوک زیر سوال رفته است می‌توان ادعا کرد که حذف نرم‌افزارهای مرتبط با این کمپانی می‌تواند به‌نوعی موجب امن‌تر شدن تلفن‌های همراه کمپانی هواوی شود.

post

مهم‌ترین تفاوت اینترنت 5G با سایر شبکه‌ها چیست؟

ایتنا – با استفاده از 5G تغییرات بنیانی در صنایع مربوط به سرگرمی‌ها ایجاد خواهد شد که نیازمند افزایش پهنای باند است. شبکه‌های پهن‌باند 5G با ارائه واقعیت افزوده، برنامه‌های واقعیت مجازی و نمایش ۳۶۰ درجه، سرگرمی‌های دیجیتال و برنامه‌های تلویزیونی را غنی‌تر و اجتماعی‌تر می‌کنند و تأثیرات بسیار زیادی بر ارائه خدمات سرگرمی دیجیتال خواهند داشت.

مهم‌ترین تفاوت اینترنت 5G با سایر شبکه‌ها چیست؟

در حالی که نسل سوم شبکه تلفن همراه موجب افزایش اتصال مصرف‌کنندگان شد و نسل چهارم، مصرف‌کنندگان دیجیتالی را هدایت کرد، اکنون شبکه‌های 5G نه تنها حجم دیتا روی شبکه‌ها را چندصد برابر می‌کنند، بلکه سرعت انتقال دیتاها را نیز بسیار زیاد می‌کنند و تأخیر انتقال دیتا را به کمتر از یک میلی‌ثانیه می‌رساند.

به گزارش ایتنا از ایسنا، سازمان GSMA یا سیستم جهانی برای ارتباطات تلفن همراه (Global System for Mobile Communications) در گزارش خود، تعداد اتصالات 5G را تا سال ۲۰۲۵ حدود ۱.۴ میلیارد در کل جهان پیش‌بینی کرده است. این رقم هم‌اکنون برابر ۲۰۰ میلیون است و GSMA نتیجه می‌گیرد که در سال ۲۰۲۵ فقط ۱۵ درصد اتصالات جهانی موبایل 5G خواهند بود.

هرچند اپراتورها و تولیدکنندگان تجهیزات موبایل، شبکه‌های 5G را در آمریکا و کره جنوبی راه‌اندازی کرده‌اند ولی در حال حاضر پوشش‌دهی آن‌ها محدود است و فقط برای برنامه‌های حرفه‌ای استفاده می‌شوند. البته مناقصه‌ای که رگولاتور فرانسه در پاییز گذشته به منظور اعطای فرکانس 5G برگزار کرد، موجب شد تا ۷۹ اپراتور موبایل در سراسر جهان، تصمیم خود را برای راه‌اندازی شبکه و خدمات 5G رسماً اعلام کنند.

پیش‌بینی‌ها از اتصال کشورها به 5G چه می‌گوید؟
طبق گزارش سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، جامعه جهانی موبایل، گزارشی ارائه و اعلام کرد که بر اساس بررسی‌های انجام‌شده تا سال ۲۰۲۱ فقط ۵۰ درصد کشورها، خدمات 5G ارائه خواهند کرد. یافته‌ای که سیسکو هم آن را تأیید کرده است. سیسکو (شرکت تولیدکننده تجهیزات شبکه) اعلام کرده که پیش‌بینی می‌کند تا سال ۲۰۲۲ فقط ۳ درصد اتصالات جهانی موبایل، 5G باشند، حدود ۴۲۲ میلیون دستگاه 5G (موبایل و یا دستگاه سازگار با 5G) و ۵.۷ میلیارد کاربر متصل به شبکه‌های 5G،. بدین ترتیب تا سال ۲۰۲۲، 5G فقط ۱۲ درصد دیتاهای ترافیک جهانی موبایل را تشکیل خواهد داد.

سازمان GSM همچنین می‌گوید مشکل اساسی شبکه‌های 5G همچنان کمبود استاندارد و عدم سازگاری دستگاه‌هاست و شبکه‌های تجاری 5G که تاکنون در آمریکا، کره جنوبی، امارات و چین فعال شده‌اند، فقط ۴۰ درصد جمعیت جهان را پوشش می‌دهند، یعنی حدود ۲.۷ میلیارد نفر. بنابراین گسترش شبکه‌های 5G باید با سرعت بیش‌تری انجام شود. به عبارت دیگر، قطره‌ای در اقیانوس بازار موبایل، بازاری که به گفته سیسکو تا سال ۲۰۲۲، ۷۹ درصد ترافیک جهانی دیتای موبایل را با حدود ۷۷ هگزابیت (۷۷ هزار پتابیت) ترافیک ماهانه و یک زتابیت ترافیک سالانه تشکیل خواهد داد.

بر اساس اعلام سازمان تنظیم مقررات رادیویی، واقعیت این است که 5G نه تنها کل صنعت ارتباطات را در مقیاس گسترده‌ای عمیقاً تغییر خواهد داد بلکه تأثیرات بسیار مهمی بر کلیه بخش‌های اقتصادی خواهد داشت. خصوصاً که گسترش 5G، نیازمند نسل جدید دستگاه‌ها، اشیا متصل، هوش مصنوعی و دیتاهای بزرگ است. ترکیبی که در تمامی جنبه‌های زندگی روزمره‌ ما تأثیرگذار خواهد بود و ارتباط‌ها و تعامل‌هایمان را تحت تأثیر قرار خواهد داد زیرا همگی به شدت وابسته به کیفیت دائمی این اتصالات خواهند بود.

باید از اقتصاد 5G بهره بگیریم
همان‌طور که محمدجواد آذری جهرمی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- چندی پیش درباره تأخیر در توسعه پهن‌بانددر کشور اظهار کرد: زمانی، جلوی توسعه نسل سوم تلفن‌همراه در کشور گرفته شد اما از ابتدای دولت یازدهم، این توسعه اتفاق افتاد اما اگر از الان برای توسعه نسل پنجم زمینه‌سازی نکنیم، نمی‌توانیم از اقتصادش بهره بگیریم. آماده‌سازی زیرساخت‌ها برای حضور در انقلاب صنعتی چهارم که حوزه فراتری از ارتباطات است، باید مورد توجه قرار گیرد.

بر این اساس، توسعه 5G باید همراه نسل جدید دستگاه‌ها، داده‌های بزرگ و هوش مصنوعی انجام شود، بنابراین باید بر این صنعت غلبه کنیم تا بتوانیم فاصله بین رشد ترافیک و کاهش هزینه‌ آن را برای کاربر کم و کمتر کنیم و یک مدل عمومی برای فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات به منظور ایجاد خدمات آنلاین (در زمان واقعی) و خدمات درخواستی تدوین کنیم.

گزارش GSMA تاکید می‌کند که با 5G تغییرات بنیانی در صنایع مربوط به سرگرمی‌ها ایجاد خواهد شد که نیازمند افزایش پهنای باند است. شبکه‌های پهن‌باند 5G با ارائه واقعیت افزوده، برنامه‌های واقعیت مجازی و نمایش ۳۶۰ درجه، سرگرمی‌های دیجیتال و برنامه‌های تلویزیونی را غنی‌تر و اجتماعی‌تر می‌کنند و تأثیرات بسیار زیادی بر ارائه خدمات سرگرمی دیجیتال خواهند داشت.

در بخش حمل و نقل نیز 5G در هماهنگی با سایر فناوری‌ها کار خواهد داشت. ماشین‌ها، دوچرخه‌ها و عابران پیاده موقعیت خود را در زمان واقعی ارسال خواهند کرد و سیستم‌های هوش مصنوعی با اتصالات هوشمند دستورالعمل‌های لازم را به رانندگان و افراد خواهند فرستاد و ترافیک را در جاده‌ها مدیریت خواهند کرد. با عمومی کردن اتومبیل‌های هوشمند خودکار، ارائه خدمات حمل و نقل مشترک افزایش خواهد یافت و مفهوم تحرک کاملاً متحول خواهد شد.

انقلاب صنعتی جدید: انقلاب دیجیتال
با نسل جدید صنعت آینده به روش جدید هوشمند و دیجیتال، انقلاب مهمی در کلیه ابعاد صنعتی ایجاد خواهد شد. اتصالات هوشمند در زمان واقعی، همراه با روبات‌ها، کامپیوترها و ابزارهای مدیریت هوشمند، چهارمین انقلاب صنعتی هستند که بخش تولید و پشتیبانی را در کارخانه‌ها به شدت متحول خواهند کرد.

درواقع 3G موجب افزایش اتصال مصرف‌کنندگان شد، ۴G مصرف‌کنندگان دیجیتال را هدایت کرد و پلت‌فرم‌های جدید سیستم‌های هوشمند، مصرف‌کننده دیجیتالی را تبدیل به مصرف‌کننده‌ی افزوده خواهند کرد؛ یا به عبارت دیگر، مصرف‌کننده‌ای که تصمیمات اصلی را خود به تنهایی خواهد گرفت، اما نیازمند همکاری همزمان همه‌ی اعضای این اکوسیستم و موافقت آن‌هاست. البته هنوز کارهای زیادی باقی مانده و تقسیم شبکه‌ها به برش‌های مختلف، این امکان را به اپراتورهای موبایل داده است تا خدمات متنوع، چندمنظوره و غنی‌تری، بسیار بیش از یک اتصال ساده به کاربران خود ارائه کنند.

مجموعه پلت‌فرم‌های سیستم‌های مدیریت هوشمند به اضافه IoT و هوش مصنوعی، امکان ارائه خدمات بسیار جدید برای پاسخگویی به انواع نیازمندی‌های کاربران را فراهم می‌سازد. به عبارت دیگر، اتصال هوشمند یکی از عناصر کلیدی آینده‌ای پایدار در اقتصاد دیجیتال است و تولید دیتا، دریافت دیتا در زمان واقعی و پردازش آن، ثروت واقعی ما در آینده است.

استانداردهای شبکه 5G چیست؟
اکنون شبکه‌های 5G نه تنها حجم دیتا روی شبکه‌ها را چندصد برابر می‌کنند، بلکه سرعت انتقال دیتاها را نیز بسیار زیاد می‌کنند و تأخیر آن کمتر از یک میلی‌ثانیه خواهد بود، در حالی که تأخیر در 4G برابر ۲۵ تا ۴۰ میلی‌ثانیه است. استانداردهای 5G هم‌چنین امکان استفاده از طیف پهن ۳۰ تا ۳۰۰ گیگاهرتز را در اختیار می‌گذارد.
هم‌اکنون اپراتورها در حال کار روی فناوری‌هایی هستند که شبکه را به برش‌های مختلف تقسیم می‌کنند و اطلاعات را بر اساس اولویت انتقال می‌دهند. برای مثال با استفاده از این فناوری، اطلاعاتی که توسط وسیله نقلیه فرستاده می‌شود، با اولویت تعیین‌شده و به صورت مستقل پردازش می‌شود، در حالی که سایر دیتاهای فرستاده‌شده مثل اطلاعات مربوط به کنتورهای هوشمند گاز با تأخیر بیشتری ارسال خواهند شد. البته این تکنولوژی هم‌اکنون به شدت مورد بحث و جدل است زیرا با اصول بی‌طرفی شبکه مغایرت دارد.

در این گزارش همچنین بر ارتباط و همکاری اپراتورهای تلفن همراه، سرمایه‌گذاران برای بهره‌برداری صحیح، بسیار تاکید شده و مثال‌هایی از همکاری‌های انجام‌شده، ارائه شده است. این تجربیات، توسط نهادهای استانداردسازی مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار می‌گیرند تا به تدوین استاندارد نهایی بینجامند. بر اساس آخرین اطلاعات، در حال حاضر بیش از ۲۰۱ اپراتور در ۸۳ کشور، در حال توسعه و گسترش پروژه‌های پایلوت 5G هستند. ژاپن نیز اعلام کرده است که شبکه ۵G خود را برای بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ آماده بهره‌برداری خواهد کرد. اریکسون هم پیش‌بینی کرده است که تا پایان سال ۲۰۲۴، شبکه‌های 5G ،۴۰ درصد جمعیت جهانی را پوشش خواهند داد.

post

تلاش برای قطع ارتباط کامل کاربران ایرانی با تلگرام

ایتنا – به‌نظر می‌رسد عزمی جدید جزم شده تا کاربران تلگرام را از این پیام‌رسان جدا کرده و دور زدن فیلترینگ را روش‌های مختلف غیرممکن کند.

تلاش برای قطع ارتباط کامل کاربران ایرانی با تلگرام

۴۸ ساعت پس از آنکه بنا بر دستور قضایی، نسخه‌های فرعی مشهور تلگرام، سرورهای خود را خاموش کردند روز گذشته گزارش‌هایی منتشر شده که از مسدود شدن پیامک فعال‌سازی این پیام‌رسان در تمامی اپراتورهای کشور خبر می‌دهد.

هر چند ساعتی پس از انتشار این گزارش‌ها اعلام شد که بار دیگر با تغییر پیدا کردن فرمت پیامک‌های فعال‌سازی تلگرام این مشکل برطرف شده اما منبع  دولتی خبر مسدود شدن یا برطرف شدن مشکل را تأیید نکرده است.

کاربران روز گذشته اعلام کردند که روی سیم‌کارت‌های 3 اپراتور کشور نمی‌توانند پس از وارد کردن شماره موبایل‌شان برای فعال‌سازی تلگرام کد فعالسازی را دریافت کنند. تلگرام از ارسال کد فعال‌سازی به‌صورت پیامک برای تأیید شماره تلفن موبایل افراد استفاده می‌کند.
یک منبع آگاه در گفت‌وگو با همشهری می‌گوید: از لحاظ فنی مسدودسازی پیامک تلگرام در سطح اپراتورها صورت نگرفته و این ماجرا می‌تواند از سوی رگولاتوری صورت گرفته باشد.  برخی منابع به همشهری می‌گویند به جای سرشماره ارسال پیامک فرمت پیامک تلگرام در فهرست سیاه پیامک‌ها قرار گرفته وبه همین خاطر روز گذشته به خاطر تغییر شکل پیامک‌ها از سوی تلگرام بار دیگر دریافت کد مقدور شده است. 

چه اتفاقی می‌افتد؟
ارسال کد فعالسازی تلگرام در واقع نخستین قدم ثبت‌نام در این پیام‌رسان مشهور است. مثل بسیاری از برنامه‌های دیگر برای تأیید شماره موبایلی که کاربر برای ثبت‌نام اعلام می‌کند تلگرام کدی را به شماره فرد پیامک می‌کند و تا زمانی که این کد وارد این پیام‌رسان نشود تأیید شماره تلفن ممکن نخواهد بود.
در واقع اگر کسی بخواهد برای نخستین‌بار به این پیام‌رسان وارد شود یا تلگرام را از روی موبایلش پاک کند برای فعال‌سازی مجدد به این کد نیاز پیدا می‌کند. با مسدود شدن سر خط ارسال پیامک یعنی عملا دیگر کسی نمی‌تواند ثبت‌نام جدید در تلگرام انجام دهد.
علاوه بر این درصورتی که تلگرام شما تنها در یک دستگاه نصب باشد و در موبایل، تبلت یا کامپیوتری دیگری تلگرام فعال نداشته باشید درصورت پاک شدن تلگرام عملا فعال‌سازی مجدد آن برایتان غیرممکن می‌شود. درصورتی که شما تلگرام را مثلا علاوه بر گوشی روی دستگاه دیگری مثل لپ‌تاپ یا تبلت‌تان فعال داشته باشید با پاک شدن تلگرام از روی یکی از دستگاه‌ها کد فعال‌سازی را می‌توانید از خود تلگرام روی دستگاه دیگرتان دریافت کنید. اما اگر تلگرام‌تان فقط مثلا روی گوشی‌تان نصب باشد با پاک شدن آن عملا در شرایط کنونی نمی‌توانید دیگر از این پیام‌رسان با شماره‌تان استفاده کنید.
علاوه بر این یادتان باشد پاک کردن حساب کاربری یا به قول معروف همان Account هم دیگر دسترسی شما را به‌صورت کامل به تلگرام قطع می‌کند و امکان فعال‌سازی دوباره وجود نخواهد داشت.

post

سابقه کار مناسب و قوی

دارا بودن رزومه قوی در فناوری ا طلاعات

شرکت فناوران میراث پارس با بیش از 12 سال تجربه در صنعت فناوری اطلاعات ایران پروژه های متنوعی را اجرا نموده است . این پروژه ها از پروژه های نرم افزاری تا تولید محتوا و نیز مشاوره و مدیریت طرح را شامل میشود. پیشینه پروژه های مهم شرکت در قسمت درباره ما قابل مشاهده می باشد.

post

تعهد و وقت شناسی

انجام پروژه ها بصورت بهینه و طبق برنامه زمان بندی

آدمی که وقت شناس است و شما را منتظر نمیگذارد، با این عمل خود نشان میدهد که نه تنها برای وقت شما، بلکه حتی برای وقت خود هم ارزش قائل میباشد. ساموئل اسمایلز

اتلاف وقت، گرانبهاترین خرج هاست. بالزاک

یکی از بزرگترین مشکلات در اجرای هر پروژه ای از جمله پروژه های فناوری اطلاعات موضوع زمان و اجرای پروژه در قالب برنامه زمان بندی می باشد.

شرکت فناوران میراث پارس با توجه به تجارب فراوان در اجرای پروژه های فناوری اطلاعات و درک اهمیت اجرای پروژه در زمان مناسب برای کارفرمایان ، سعی می نماید با توجیح کارفرمایان محترم در خصوص مشکلات موجود پروژه و مدیریت ریسک مناسب در طی اجرای پروژه ، برنامه زمان بندی واقعی را رائه نماید تا در زمان مناسب و با بازه تغییرات اندک پروژه ها را به سرانجام برساند.

post

تخصص و تجربه

نیروی متخصص وبیش از12 سال تجربه

توان و قابلیت یک شرکت محصول دانش و تجربه مدیران و کارشناسان آن شرکت می باشد.

شرکت فناوران میراث پارس با توجه به تجربه بیش از بیست ساله مدیران خود در حوزه های مختلف فناوری اطلاعات و همچنین داشتن تیمهای فنی و عملیاتی قوی و نیز بهره گیری از اساتید و بزرگان فناوری اطلاعات در پروژه های خود دارای کوله باری ذی قیمت از دانش و تجربه بوده و میتواند پروژه های خود را با بهترین بازده و کمترین اتلاف منابع به انجام رساند.